Veelgestelde vragen

ALGEMEEN

Beniferro is een Belgische producent van innovatieve zwembadproducten. Wij focussen op prijs, kwaliteit en comfort. De meeste van onze producten zijn draadloos om de consument de best mogelijke ervaring te kunnen geven.

Onze producten zijn te koop bij onze verdelers. Nog geen verdeler in uw land? Contacteer ons en wij helpen u verder.

Verdelers: https://beniferro.eu/distributors-4/

Onze producten hebben een garantie van 2 jaar.

ZONNEVERWARMING

Een EPDM zonneverwarming is een goedkope en ecologische manier om uw zwembad op natuurlijke wijze te verwarmen. Het wordt verwarmd door het gebruik van EPDM panelen, waarin kleine buisjes zijn verwerkt. Deze panelen worden onder de zonnewarmte gelegd en kunnen temperaturen van 50°C bereiken. Het water stroomt door de buisjes terwijl de zon schijnt en op deze manier kan uw zwembadwater tot 6 °C/dag verwarmd worden.

Een EPDM zonneverwarming is zeer betrouwbaar door de mogelijkheid deze te combineren met een warmtepomp. Wat de zonneverwaming deze 100% betrouwbaar maakt. Wanneer de zon niet schijnt en de panelen koud zijn, kan een warmtepomp het verwarmingsproces overnemen. Dit zorgt voor een constante gewenste temperatuur.

Wij hebben de constructie van de EPDM zonneverwarming zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Hij kan door één persoon in slechts één uur geïnstalleerd worden.

De oppervlakte die u nodig heeft voor uw EPDM-panelen mag u niet onderschatten. Kijk dit zeker na alvorens tot aankoop over te gaan. Een vuistregel is minstens de helft van de oppervlakte van uw zwembad.

Dit is te zien in een van onze reparatievideo’s over EPDM op YouTube.

WIFIPOOL