Wifipool

Beheer uw zwembad nu op afstand en volledig draadloos! Met behulp van slechts 1 gebruiksvriendelijke applicatie, wifi-meetsensoren en de Wifi Smart Plug, kunt u uw zwembadwater altijd en overal beheren.

Wifipool App

Wifipool maakt gebruik van een uniek concept: de Wifipool app verbindt de zwembadmetingen (zoals pH) met Smart Plugs waarna de zwembadapparatuur zoals peristaltische pompen kunnen worden aangestuurd. Hierdoor is Wifipool bruikbaar met alle bestaande zwembadapparatuur. 

Wifipool meting en controle

Smart Plugs, regelaars, pH en chloordoseerpompen zijn te bedienen via de Wifipool app. Ook de Redox-, pH- en temperatuursondes, flow- en niveauschakelaars zijn via de Wifipool-app met wifi verbonden. 

HOE HET WERKT

Wifipool systeEm

De Wifipool plugs, de wifi meetsensoren en de Wifipool app zijn allemaal verbonden met één communicatienetwerk : ‘the cloud’. De gegevens van de meetsensoren (temperatuur, pH, Redox …) worden via de Wifipool app weergegeven op het mobiele toestel.

Indien de waarden van deze metingen onder het setpoint liggen, wordt een signaal naar de Wifipool plug gestuurd om deze waarden aan te passen. Bijvoorbeeld, als de pH hoger is dan 7,5, activeert de Wifipool software de zuurpomp smart plug die zuur in het zwembad zal gaan pompen.

WAT HET DOET

TOEPASSINGEN

Wifipool heeft een breed scala aan toepassingen. Een paar voorbeelden van waar Wifipool typisch voor gebruikt wordt:

Automatische start-stop van uw filtratiepomp, controle van de frequentie en controle van het elektriciteitsverbruik

Automatisch starten/stoppen van een warmtepomp of elektrische verwarmer en bewaken van het stroomverbruik

Temperatuur, pH, Redox (chloor), debiet, waterniveau of niveau van chemicaliën meten

Regeling van een zonneverwarmingsklep

Automatisch regelen van een pH- en redoxpomp

Doe de zwembadverlichting aan

Controle van een zoutelektrolyse

Beschermt uw apparatuur wanneer geen doorstroming wordt gedetecteerd. Bv : UV-lamp raakt oververhit wanneer er geen doorstroming is

FANTASTISCHE

EIGENSCHAPPEN

Zodra de besturing via uw wifi-netwerk is ingesteld, kunt u uw zwembad altijd en overal ter wereld bekijken en besturen.

Wifipool heeft alle functies van een modern zwembadbesturingssysteem:

Vooraf ingestelde waarden en voorwaarden, zodat de installatie van – bijvoorbeeld – een waterbehandeling uiterst eenvoudig is.

Natuurlijk kunnen alle setpoints worden aangepast aan de wensen van de klant.

Gegevens kunnen worden gevisualiseerd met grafieken op de Wifipool app.

Veiligheidsvoorzieningen die kritieke apparatuur kunnen uitschakelen wanneer de wifi-verbinding wegvalt.

WAT MAAKT HET

UNIEK

Het gebruik van Smart Plugs voor de bediening van de zwembadapparatuur maakt Wifipool van grote waarde in vergelijking met traditionele zwembadbesturingssystemen.

Wifipool werkt met bijna alle zwembadapparatuur, ongeacht het merk.

Wifipool is modulair: de klant kan beginnen met een basisregeling voor de filterpomp en de temperatuurmeting, en het systeem geleidelijk uitbreiden tot een volledig gecontroleerd zwembad.