Wifipool pH/Rx modules – nl

Wifipool pH/Rx modules

Tekst

pH module

Met de Wifipool pH-module kunt u drie belangrijke parameters van uw zwembad meten via de Wifipool-applicatie. In de eerste plaats kunt u de pH-waarde meten en uw pH-doseerpomp automatisch aansturen via de instellingen. Zo blijft de pH-waarde van uw zwembad optimaal. Ten tweede kunt u ook het debiet van uw filtratiesysteem meten. Hierdoor kan het systeem automatisch stoppen met het pompen van chemicaliën in het zwembad wanneer er geen flow wordt geregistreerd. Tenslotte kan de pH module ook meten hoeveel pH chemicaliën er nog in de container zitten. Op deze manier krijgt u een melding wanneer de container bijna leeg is, zodat uw zwembad niet zonder chemicaliën komt te zitten.  

Redox module

Met de Wifipool Redox module kunt u drie belangrijke parameters van uw zwembad meten via de Wifipool applicatie. In de eerste plaats kunt u het Redox-niveau meten en uw Redox-doseerpomp automatisch aansturen via de instellingen. Op die manier blijft het Redox-niveau van uw zwembad optimaal. Ten tweede kunt u ook het debiet van uw filtratiesysteem meten. Hierdoor kan het systeem automatisch stoppen met het pompen van vloeibaar chloor in het zwembad wanneer er geen flow wordt geregistreerd. Tenslotte kan de Redox module ook meten hoeveel vloeibare chloor er nog in de container zit. Op deze manier krijgt u een melding wanneer de container bijna leeg is zodat uw zwembad niet zonder vloeibare chloor komt te zitten.  

Toebehoren

pH elektrode

Meet het pH-niveau van uw zwembad.

Redox elektrode

Meet het Redox-niveau van uw zwembad.

Stromingsschakelaar

Meet of er stroming is in uw zwembad systeem.

Niveauschakelaar

De niveauschakelaar kan meten hoeveel chemicaliën er nog in de container zitten. Op deze manier krijgt u een melding wanneer de container bijna leeg is.

DOWNLOAD HANDLEIDINGEN